uw onderneming is een...

kmo
Grote onderneming

Enkele referenties

Isabelle Burg photo

"Afgelopen 5 jaar heb ik met horsum op een leuke en professionele manier samengewerkt. Dennis en zijn team zijn zeer pragmatisch en to-the-point. Ze hebben de juiste expertise en ervaring om toegevoegde waarde te bieden aan onze interne audit diensten, vooral op vlak van ondernemingsprocessen, finance en controlling. Ze brengen het management, de business en het interne audit team samen en slagen erin het maximum uit ieder project te halen. Het horsum team is zeer resultaatsgericht zonder daarbij flexibiliteit en reactiviteit te verliezen. Ik zou horsum aan elk interne auditafdeling aanraden."

Norty Turner photo

"horsum hielp ons om onze organisatie, Riwal, te vertalen in 135 verschillende bedrijfsprocessen. Zowel onze activiteiten in 16 landen en een relatief strakke deadline voor het eindrapport waren voor horsum enkele bijkomende uitdagingen. horsum heeft deze opdracht met enthousiasme en een gestructureerde aanpak uitgevoerd. Dit resulteerde in een tijdige projectoplevering en een interactieve tool die de processen duidelijk structureert en gebruiksvriendelijk weergeeft . Ik zou horsum aanraden aan elk bedrijf dat de uitdagende, maar kritische, opdracht wil aanpakken om hun bedrijfsprocessen op een georganiseerde en duidelijke manier in kaart te brengen."

Davy Claerhout photo

"Bij Thomas Cook vatten wij onze samenwerking met horsum in 3 bullets samen: no nonsense, well-structured & short term value adding!"