Nieuws

We organiseerden ons tweede horsum event

news item photo

Exact drie jaar na de vorige editie organiseerden we bij horsum ons tweede event voor klanten en sympathisanten. Het ideale moment om eens terug te blikken op de voorbije drie jaren. En of er terug te blikken valt. Frederik vervoegde horsum als mede-zaakvoerder, we verhuisden naar de bruisende handelssite Dok Noord te Gent en hebben drie consultants aangeworven: Daphne, Stan en Jolien.

Ook An-Sofie, de nieuwe Office & Reporting Manager, en Bart, nieuwe partner, stappen mee in het horsum-verhaal. Ideaal moment voor een event? Zo dachten wij er ook over.

De datum: 17 april, het weer stralend. We organiseerden ons klantenevent bij de buren van De Expeditie in een informele setting. Op het programma stond Simone Milsdochter, vergezeld met haar "wetten van de stupiditeit". Simone moest echter even wachten door het vers-van-de-pers nieuws waarmee Dennis en Frederik naar voor kwamen: de lancering van www.clipeum.be. clipeum is de nieuwe zustervennootschap van horsum onder leiding van Frederik. clipeum verleent advies op vlak van gegevensbescherming. Meer specifiek kan iedereen bij clipeum terecht voor GDPR compliancy, DPO en ISO27001 diensten.

Vervolgens was Simone Milsdochter aan het woord. Zij gaf gedurende een goed lesuur een ludieke voorstelling met twee nostalgische retroprojectoren. We zullen hier niet heel de show uit de doeken doen, maar we kunnen alvast verklappen dat er meer gevaar schuilt in het spreekwoord “zich van de domme houden” dan u zou denken.

Na deze food for thought was het tijd voor het echte eten. De gasten kregen een Libanese maaltijd voorgeschoteld, verzorgd door onze culinaire buren.

Wij wensen via deze weg onze klanten en sympathisanten nogmaals te bedanken voor hun aanwezigheid en betrokkenheid in ons verhaal. Wij kijken alvast vol spanning uit naar de komende jaren!

Bent u geïnteresseerd in een van de diensten die wij leveren? Of wenst u kennis te maken met het horsum team? Wij verwelkomen u graag op www.horsum.be en op onze gloednieuwe website www.clipeum.be.

 

Stan Jeanty - 23 april 2018

share: