Nieuws

Bert Verstraeten en Jolien Vromant versterken horsum

Bert Verstraeten wordt vanaf 1 oktober 2018 bestuurder bij horsum. Samen met Dennis Houthoofd en Frederik Vervoort zal hij horsum verder uitbouwen. Bert zal zich focussen op procesverbeteringen, data-analyses, informatiebeveiliging, IT-selecties en interne audits.

Bert begon in 2006 zijn carrière in de financiële audit bij Deloitte. Twee jaar later vervoegde hij de interne auditafdeling van Vandemoortele, een bedrijf actief in de voedingssector. Daarna startte Bert als interne auditor bij Barco, een hoogtechnologisch beursgenoteerd bedrijf. In 2014 groeide Bert bij Barco door tot hoofd van de interne auditafdeling en business process owner voor Security & Controls in het kader van de wereldwijde SAP-implementatie. Bert behaalde, na een Master in de Toegepaste Economische Wetenshappen (Universiteit Gent), ook een Master in Operations & Technology Management (Universiteit Gent).

Jolien Vromant vervoegde horsum afgelopen mei als consultant. Binnen horsum focust ze zich op procesverbeteringen, financiële analyses en interne audits. Jolien werkte voorheen vijf jaar als financieel auditor bij EY. Net als Bert is Jolien ook Master in de Toegepaste Economische Wetenschappen (Universiteit Leuven).

Dennis Houthoofd - 31 juli 2018

share: