Nieuws

horsum blaast tien kaarsjes uit!

news item photo

Hoera!

Eind oktober vierde horsum haar tienjarig bestaan. Het groeiende adviesbureau, opgericht in 2011, is gespecialiseerd in advies op vlak van strategie, procesoptimalisatie- en automatisatie, digitale & ERP selectie en Power BI.

 

hors catégorie

horsum verhuisde in 2017 van Kortrijk naar Dok Noord in Gent, waar het zich verder ontwikkelde tot een ondertussen 12-koppig consultancybureau dat zichzelf "hors catégorie" noemt. 

"Bij horsum willen we het beeld van de typische adviesbureaus doorbreken" vertelt Dennis Houthoofd, oprichter van horsum. "Dit doen we door nauw met de klant samen te werken en hen een aanpak op maat te bieden. Hierdoor krijgt de klant op het einde van de rit concreet advies, dat direct in actie om te zetten is."

Roaring twenties

De Brouwerij Haeseveld werd het decor voor een verjaardagsfeest – met taart – in thema van de Roaring Twenties. "Het thema is in deze tijdsgeest wel toepasselijk" zegt Dennis. "Net zoals een eeuw geleden, staat de (bedrijfs)wereld voor een bruisende periode van opportuniteiten en uitdagingen." 


horsum vierde haar 10-jarig bestaan samen met haar klanten, medewerkers en ex-medewerkers.

Dennis blikt tevreden terug: “Afgelopen 10 jaar hebben wij onze klanten verder geprofessionaliseerd. Op basis van hun noden en feedback hebben we ons dienstaanbod bijgestuurd en onze manier van werken verder verbeterd. We zijn hen heel dankbaar voor die samenwerking.”

 

Benieuwd hoe horsum ook u kan ondersteunen in uw groeiverhaald? Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.

share: