Nieuws

horsum brengt een stukje ondernemerschap naar de klas!

news item photo

Ondernemerschap aanwakkeren bij jongeren. Dit is het doel van het "Vlajo Ondernemers voor de klas" project. Een project waaraan horsum graag deelnam en met plezier op terugkijkt.

Op donderdag 15 januari 2015 was horsum te gast bij de middelbare scholen De Bron te Tielt en Dominiek Savio te Gits, om er de studenten warm te maken voor ondernemerschap. Ondernemerschap en het durven volgen van dromen vertonen veel gelijkenissen. Gelijkenissen die stap voor stap ook duidelijk werden voor de studenten.

Lees hieronder het verslag van Hedwige, studente van Dominiek Savio:
Groeien, maar toch klein willen blijven om dicht bij de klant te blijven. Dit is één van de dingen die ons zijn bijgebleven na de presentatie van Consultancybedrijf Horsum op onze school. Dat consultants lucht verkopen is allesbehalve waar gebleken. Niet alleen informeerden ze ons over hun bedrijf en job, ook gaven ze ons enkele zeer belangrijke waarden mee in het leven: durf dromen, durf tegen de stroom in gaan en durf daarin doorzetten. Het was een boeiende namiddag die ons aan het denken heeft gezet en extra motivatie heeft gegeven voor de verdere loop van het schooljaar en onze toekomst. Bedankt!

share: