Nieuws

Sofie Defraeye en Alix Rose versterken horsum

Sofie Defraeye wordt vanaf 1 april 2019 bestuurder bij horsum. Ze zal zich focussen op business assessments, digitale & ERP selectie, data-analyses en interne audits.

Sofie startte haar carrière in 2008 als interne auditor bij Deloitte. In 2012 ging ze aan de slag bij Colruyt Group waar ze het interne audit en risk departement verder uitbouwde en structureerde als interne audit manager. Begin 2016 maakte Sofie binnen Colruyt Group de overstap naar Dreambaby. Als lid van het directieteam heeft ze de nieuwe strategie van Dreambaby mee uitgetekend en uitgedragen binnen de organisatie. Haar auditachtergrond en relevante bedrijfservaring vormen een extra troef voor horsum. Sofie behaalde een Master in de Toegepaste Economische Wetenschappen (KU Leuven). Daarnaast behaalde zij een executive master in Controllership (Vlerick Business School).

Alix Rose vervoegde horsum afgelopen januari als junior consultant. Binnen horsum focust ze zich op procesverbeteringen, financiële analyses en interne audits. Alix werkte voorheen bij Attentia als payroll consultant. Alix is ook Master in de Toegepaste Economische Wetenschappen (VUB).

Dennis Houthoofd – 18 februari 2019

 

share: