Power BI

Ontdek onze Power BI demo voor Furnixx, een verdeler van meubels!

Benieuwd hoe Power BI de rapportering van uw bedrijf naar een hoger niveau tilt? Neem dan zeker een kijkje naar de dashboards die horsum voor Furnixx ontwierp. Ontdek hoe de fictieve verdeler van meubels voortaan de resultaten van haar klanten, artikels en vertegenwoordigers dagdagelijks opvolgt.


 

Verken de dashboards van Furnixx

Duik hieronder in de rapportering van Furnixx! U krijgt inzichten in Furnixx' klanten, producten en vertegenwoordigers. Gebruik de filters om naar de gewenste resultaten te navigeren, raadpleeg extra informatie door met uw muis over een grafiek te gaan of op een visual te klikken
Klik rechts onderaan zeker op full-screen mode voor een optimale ervaring. 

 

 

Maak kennis met Furnixx

Furnixx is een fictieve onderneming die meubels verdeelt. De vertegenwoordigers bieden een resem aan meubeltypes aan en benaderen hiervoor verschillende klantensegmenten. Om meer inzichten te krijgen in hun verkopen en marges, deed Furnixx beroep op horsum. Deze samenwerking resulteerde in verschillende Power BI-rapporten, waardoor Furnixx de werkelijke situatie nu accuraat opvolgt.

Maak kennis met Power BI

Power BI is een rapporteringstool om uw bedrijf op een snelle en efficiënte wijze inzicht in uw cijfers te geven. Power BI bundelt data uit één of meerdere IT-systemen in inzichtelijke rapporten, die zich automatisch vernieuwen met de meest recente gegevens. Op deze manier hebt u op elk moment zicht op de werkelijke situatie van uw bedrijf.
 

Bent u benieuwd hoe Power BI uw onderneming vooruithelpt? Wenst u ondersteuning tijdens de opzet van uw rapportering in Power BI? Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek.

Dennis Houthoofd - 21 juni 2022

share: