Behaal vlugger uw bedrijfsdoelstellingen

Hoe kunnen ondernemingen risico's beheersen, om zo sneller te groeien?

Welke hindernissen kunnen u tegenhouden om de bedrijfsdoelstellingen te behalen? Onderneemt u acties om die hindernissen op de gepaste manier te beheersen? Doet u aan risicomanagement?

Wat?

Samen met uw medewerkers brengen we alle risico's in kaart. Op basis van een anonieme stemming bepaalt u samen met uw medewerkers wat de grootste risico's zijn. Hiervoor stellen we een actieplan op.

Voor wie?

Elke onderneming die haar doelstellingen sneller wenst te behalen.

Waarom?

  • De oefening vertrekt vanuit de bedrijfsdoelstellingen. Dit zorgt voor meer focusAlle neuzen komen in dezelfde richting te staan.
  • Om de risico's in kaart te brengen, houden we individuele gesprekken met u en een aantal van uw medewerkers. Alle aspecten van de bedrijfsvoering worden behandeld. Zo overzien we geen "verborgen" risico's en krijgen we snel een veelzijdig resultaat.
  • Daarnaast zorgen deze gesprekken ook voor een grotere betrokkenheid: de medewerkers denken met het bedrijf mee.
  • Door de risico's gestructureerd in kaart te brengen en een plan op te stellen om de belangrijkste risico's aan te pakken, anticipeert uw bedrijf beter op de toekomst. De doelstellingen worden sneller bereikt.
  • Bovendien wordt het opgestelde plan per definitie gedragen door de medewerkers. De uitvoering van de acties wordt meteen aangevat.
  • Kortom: horsum biedt u een gestructureerde en praktische aanpak om uw doelstellingen sneller te behalen.

Getuigenis

Lees hier de getuigenis van Bart Adries, Managing Director van Lithoss, over de risicomanagement oefening bij Lithoss. 

Interesse?

Wilt u ook uw bedrijfsdoelstellingen sneller behalen? Dan komen we graag eens langs. Stuur een e-mail naar info@horsum.be of bel ons op +32 9 378 38 28 voor meer informatie.

Deze dienst kan in aanmerking komen voor de KMO-portefeuille.

 

Toch niet meteen wat u zocht? Ontdek hier onze andere diensten voor uw onderneming.