Selecteer een passend ERP-systeem

Heeft u uw huiswerk gemaakt? Zijn uw bedrijfsprocessen in kaart gebracht? Heeft u nagedacht over de gewenste rapporteringen en vereiste dataregistraties? Weet u wat u echt verwacht van uw nieuw ERP-systeem en wat een leuke extra is? Indien u hier niet volmondig ja op kan antwoorden, dient u een stapje terug te zetten naar een goeie voorbereiding van uw ERP-project.

Wanneer de vereisten van uw onderneming duidelijk zijn, nemen wij u graag mee in een georkestreerd ERP-selectietraject. Samen zoeken we het passende ERP-systeem voor uw bedrijfsnoden. Vanuit onze ERP-database vertrekken we van een longlist van ERP-systemen en leveranciers om uiteindelijk de juiste partner te selecteren die de best-passende ERP-oplossing aanbiedt voor uw onderneming.  

 VOOR WIE?

Elke onderneming die volgens een strak selectietraject een geschikte partner met een passend ERP-systeem succesvol wil selecteren. Elke bedrijfsleider die geruggesteund en geadviseerd wil worden door een onafhankelijke partij tijdens de selectie van een fundamentele investering.

WAAROM?

  • Door u te laten adviseren door een ervaren partij die kennis heeft van de markt voorkomt u dat u zich door ERP-leveranciers laat verleiden.
  • Door het grote aanbod aan softwarepakketten op de markt is het moeilijk om de bomen door het bos te zien. Op basis van onze ERP-database starten we het selectietraject meteen met een passende longlist van potentiële partners en ERP systemen. Zo verliezen we geen kostbare tijd, uw concurrentie wacht namelijk niet.
  • Door een onafhankelijke externe partij onder de arm te nemen vermijdt u dat potentiële leveranciers u “blaasjes wijsmaken” of overbluffen met moeilijke jargontermen
  • U heeft als onderneming soms niet de juiste mensen in huis om een ERP-project in goeie banen te leiden. Voorkom een lang aanslepend ERP-traject dat duurder uitvalt dan voorzien.

INTERESSE?

Wilt u zich laten bijstaan tijdens de zoektocht naar een nieuw ERP syteem of ziet u de juiste boom door het bos niet? Dan komen we graag langs. Stuur een e-mail naar info@horsum.be of bel ons op +32 9 378 38 28 voor meer informatie.

Deze dienst kan in aanmerking komen voor de KMO-portefeuille.

Toch niet meteen wat u zocht? Ontdek hier onze andere diensten voor uw onderneming.