Digitale opportuniteitenanalyse

U bent overtuigd van de kansen die nieuwe technologieën bieden. U beseft dat de digitalisering van uw onderneming noodzakelijk is. Maar u wilt focus. Focus zodat u weet in welke domeinen van uw organisatie potentiële investeringen in technologie het meeste waarde toevoegen.

Uw uitdagingen

Herkent u zich in één van onderstaande uitdagingen:

  • U wenst inzicht te verkrijgen in de trends en technologieën die het belangrijkste zijn voor uw onderneming. Maar door de razendsnelle ontwikkelingen en het vele jargon ziet u het bos door de bomen niet.
  • U voelt dat uw onderneming niet vooraan de klas zit als het gaat over IT inzetten als een differentiator. U wilt een inhaalbeweging maken, snel schakelen en resultaten boeken.
  • U erkent het belang van technologie en de kansen die dit biedt. Maar uw organisatie beschikt niet over een bodemloze schatkist. Toch wenst u resultaten te boeken en het maximum uit IT te halen.
  • U erkent het belang van technologie en de kansen die dit biedt, maar uw organisatie is intern nog niet overtuigd. U wenst een business case om uw interne organisatie te overtuigen van de opportuniteiten die technologie kan bieden voor uw organisatie.

Hoe we helpen

horsum biedt een gestructureerd stappenplan om de kansen die IT biedt voor uw organisatie te identificeren:  

  • We brengen de huidige situatie van uw organisatie in kaart. We identificeren het huidige IT landschap, analyseren de huidige interne bedrijfsprocessen en bekijken hoe uw organisatie momenteel communiceert met klanten.
  • Vanuit de huidige situatie stellen we samen met u en uw organisatie doelstellingen op die u wenst te bereiken met nieuwe technologie.
  • Door een kruisbestuiving van de huidige situatie, gestelde doelen en de mogelijkheden van nieuwe technologie, stellen we een visie voor hoe technologie uw klantenervaring en operationele efficiëntie kan verbeteren.
  • Vanuit deze visie selecteren we samen met het management de meest veelbelovende opportuniteiten. Als organisatie kan u daarna gefocust inzetten op IT.  

Interesse?

Wilt u ook volop inzetten op de kansen die IT biedt? Dan komen we graag langs. Stuur een e-mail naar info@horsum.be of bel ons op +32 9 378 38 28 voor meer informatie.

Deze dienst kan in aanmerking komen voor de KMO-portefeuille. Toch niet meteen wat u zocht? Ontdek hier onze andere diensten.