Data Analytics

Bedrijven zoeken continu naar nieuwe inzichten om beter te presteren. Ze spenderen dan ook veel middelen om verborgen schatten te vinden die hen een duurzaam competitief voordeel kunnen opleveren. Daarnaast beseffen steeds meer bedrijven dat ze door grondige data-analyse (ERP-systemen, operationele systemen, facturatiesystemen, CRM-systemen, …) inzicht kunnen verwerven om zo deze duurzame en competitieve voordelen te identificeren. Zonder de juiste kennis en expertise blijft dit echter een veelbelovende droom.

Uw uitdagingen

Bedrijven worden vaak geconfronteerd met volgende data-analyse uitdagingen:

  • Niet weten hoe data te gebruiken om de onderneming beter te laten presteren.
  • Geen duidelijke strategie hebben om de vele opgeslagen data te gebruiken.
  • Binnen het bedrijf de nodige kennis en expertise missen om (big) data te verwerken.
  • Business process managers slagen er niet in de data aan hun bedrijfsprocessen te linken.
  • Data-analyse is een tijdsintensief en manueel werk.

Hoe we helpen

horsum helpt u te begrijpen hoe u (big) data in uw voordeel kan gebruiken en voert analyses uit om bedrijfsopportuniteiten te identificeren, uw business controle te verhogen en om uw klantengedrag beter te begrijpen.

Interesse?

Wenst u ook uw bedrijfseigen data om te zetten in waardevolle inzichten? Dan komen we graag eens langs. Stuur een e-mail naar info@horsum.be of bel ons op +32 9 378 38 28 voor meer informatie.

Deze dienst kan in aanmerking komen voor de KMO-portefeuille. Toch niet meteen wat u zocht? Ontdek hier onze andere diensten voor uw onderneming.