ISO 27001 diensten - Informatiebeveiliging

Leer een man vissen

Datalekken, hacks en andere onheilspellende termen zijn dezer dagen een gangbare praktijk. Denken “het zal mij wel niet overkomen” zal niet meer lukken. Financiële kosten en reputatiebeschadiging zijn mogelijke gevaren. ISO 27001 – informatiebeveiliging – wapent u met de beste maatregelen en het beste beleid om ervoor te zorgen dat deze nachtmerries niet zullen gebeuren. Een ISO 27001 certificaat zorgt ervoor dat u uw bekommernissen rond privacy en beveiliging tegenover al uw stakeholders kunt bewijzen.

Clipeum is een ervaren gids om u te helpen om ISO 27001 compliance en certificering te behalen, door gebruiken te maken van bewezen tools, templates en beleidsmaatregelen. We weten hoe te communiceren en samenwerken met uw gehele organisatie op een manier die helder en begrijpelijk is voor ieder lid van uw onderneming. Beveiliging, HR, administratie, financiën, juridisch … Iedereen wordt betrokken om ervoor te zorgen dat de diensten die we leveren volledig begrepen worden door iedereen, en dat het geen eenmalige oefening is. We gebruiken de perfecte mix van templates, tools, workshops en training om u en uw onderneming ISO gecertificeerd te krijgen.

ISO diensten omvatten: 

Een stappenplan opstellen en uw bedrijf gidsen door het ISO27001 compliance traject (van risicoanalyse tot implementatie);
Pre-audits uitvoeren voor ISO27001 compliance, om ervoor te zorgen dat u aan alle vereisten voldoet;
Nieuwe richtlijnen ontwikkelen of bestaande richtlijnen optimaliseren voor ISO27001 compliancy;
Uw bedrijf gidsen gedurende ISO27001 certificatie audits.

Mogelijke andere ondersteuning inzake informatiebeveiliging 

"AS IS" maturiteitsbeoordeling informatiebeveiligingsraamwerk en definiëren van pragmatische / realistische actieplannen;
Organiseren van penetratie- of andere relevante testen in het kader van informatiebeveiliging;
Opzetten van interne audit programma inzake informatiebeveiling / IT general computer controls (ITGC);
Opvolgingsaudits m.b.t. Informatiebeveiliging. 

Interesse?

Wilt u uw bedrijf ook wapenen tegen datalekken en hacks, met een ISO27001 certificaat? Dan komen we graag eens langs. Contacteer ons door een e-mail te sturen naar frederik.vervoort@clipeum.be of bel ons op +32 473 91 05 80 voor meer informatie.