Nieuws

Ontdek onze Power BI demo voor Viva Mona

Wilt u de Power BI rapportering van Viva Mona, een startende koffiebar, eens van dichterbij zien? Neem dan zeker een kijkje naar de dashboards die horsum voor hen ontwierp. Ontdek hoe Viva Mona voortaan de resultaten van haar klanten, producten en winkels dagdagelijks opvolgt.


 

Viva Mona

Viva Mona is een fictief bedrijf dat drie koffiebars uitbaat in Hasselt, Antwerpen en Kortrijk. In de bars is er buiten koffie nog een ruim assortiment aan andere producten. Om meer inzichten te krijgen in hun verkopen en marges, hebben ze beroep gedaan op horsum. horsum ontwierp voor hen verschillende Power BI rapporten.

Kent u Power BI?

Power BI is een tool om op een snelle en efficiënte manier meer inzicht te krijgen in de cijfers van uw bedrijf. Power BI zorgt voor inzichtelijke rapporten op basis van data uit uw IT-systemen.

Benieuwd naar hun dashboards?

Neem dan zeker een kijkje. U krijgt inzichten in Viva Mona’s klanten, producten en winkels. Met verschillende filters bovenaan vindt u vlot wat u zoekt. U ontdekt met een simpele klik op een visual nog extra informatie.

 

 

Bent u benieuwd hoe Power BI uw onderneming vooruithelpt? Wenst u ondersteuning tijdens de opzet van uw rapportering in Power BI? Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek.

Dennis Houthoofd - 28 april 2022

share: