Professionaliseer uw rapportering

Hoe kunnen uw specifieke rapporteringsnoden realiteit worden?

Terug naar overzicht
  • Hoe weet u of uw strategie goed uitgevoerd wordt?
  • Hoe garandeert u de juistheid en betrouwbaarheid van de gerapporteerde cijfers?
  • Hoe bepaalt u de juiste key performance indicators (KPI’s) om het management in staat te stellen de juiste beslissingen te nemen?
  • Wordt u overladen met verscheidene rapporten?
  • Hoe kunt u snel bijsturen?

Aanpak

Meten is weten. Dit oude gezegde is nog steeds correct, zeker in deze technologische industrie die steeds meer datagedreven wordt. Daarom is het als onderneming niet enkel belangrijk om uw bedrijfsdata te registreren, maar ook om hier helder over te rapporteren. De verdere professionalisering van uw rapporten zorgen voor de juiste inzichten.

01

Uw bedrijf, context en rapporteringsnoden in kaart brengen
U vertelt ons over uw onderneming, processen en gewenste inzichten. Door u écht te leren kennen, begrijpen we uw doelstellingen.

02

Uw rapportering ontwerpen
Samen gaan we na welke data er nodig is om uw rapporteringen op te bouwen en door welke key performance indicators (KPI's), zowel financieel als operationeel, u tot de juiste inzichten komt. Op die manier analyseert en interpreteert u uw prestaties snel en correct.

03

Uw rapportering bouwen
Ook tijdens het bouwen van de ontworpen rapportering krijgt u advies, ondersteuning of zelfs volledige ontzorging. Dit is mogelijk door uw huidige rapportering bij te sturen, of door een volledig nieuwe rapportering op te zetten.  

Dit alles wordt in het licht van uw doelstellingen, strategieën en processen opgesteld. Bovendien kan uw rapportering nog verder gevisualiseerd worden aan de hand van Power BI.