RPA Readiness

RPA of Robotic Process Automation is de stap naar de toekomst en naar efficiënter werken. Deze optimalisatie-techniek helpt bedrijven om repetitieve delen van een proces te automatiseren op een gecontroleerde manier. Enkele voordelen van RPA zijn: repetitieve en saaie taken maken dankzij RPA technologie plaats voor waardevolle analyses en controles, u realiseert een kostenbesparing binnen uw back-office proces, menselijke fouten worden gereduceerd en robots werken 24/7 waardoor de taken sneller afgerond worden en uw facturen bijvoorbeeld sneller de deur uit kunnen. 

UW UITDAGINGEN 

- U wenst de mogelijkheden van Robotic Process Automation voor uw onderneming in kaart te brengen 

- U wenst digitaal te werken en in te zetten op automatisatie, maar weet niet goed waar te beginnen 

- U wenst de bottlenecks in uw processen te identificeren en te onderzoeken of RPA al dan niet een oplossing zou kunnen zijn 

- U wenst uw medewerkers te ontlasten van repetitieve taken om hen in te zetten voor meer uitdagende opdrachten 

HOE WE HELPEN 

horsum helpt u bij uw RPA readiness verhaal. We brengen de processen in kaart die in aanmerking komen voor automatisatie en bereiden uw business case voor. We identificeren de passende partners voor uw RPA verhaal en begeleiden u gedurende uw eigen automatisatie project. 

INTERESSE 

Wenst u ook de mogelijkheden van RPA voor uw onderneming te ontdekken? Dan komen we graag vrijblijvend eens langs. Mail ons op info@horsum.be of geef een seintje op het nummer +32 9 378 38 28. Deze dienst kan bovendien ook in aanmerking komen voor de KMO-portefeuille.  

Toch niet meteen wat u zocht? Ontdek hier onze andere diensten voor uw onderneming.