Nieuws

horsum werft aan... Power BI consultant

Stel je voor… je start binnenkort als Power BI consultant bij horsum. Wat houdt jouw job dan concreet in?

Bij horsum word je vanaf de eerste dag betrokken in verschillende Power BI projecten. Je werkt op deze projecten in nauwe samenwerking met jouw collega’s.

Een greep uit jouw projecten: een Power BI rapport maken om een distributiebedrijf meer inzicht in hun verkopen te geven, een kritische analyse opstellen over de opzet van Power BI binnen een verhuurbedrijf, een klant aanbevelingen geven over de organisatie van toegangsrechten binnen Power BI, een collega helpen met het ontwerp van een geavanceerde DAX-formule, bij een klant quick fix Power Apps-opportuniteiten detecteren …

Bij horsum stijgt jouw groeicurve pijlsnel: je wordt gecoacht en krijgt de kans om je verder te ontplooien op vlak van Power BI en Power Apps (opleidingen, conferenties …).

horsum is ambitieus en wenst verder te groeien. Als Power BI consultant speel je hierin een belangrijke rol. Samen met jouw collega’s breng je de Power BI vaardigheden binnen horsum naar een nog hoger niveau.

Verder amuseer je je met jouw collega’s tijdens de vele teammomenten: sportactiviteiten, de jaarlijkse horsum-midweek, de 2-maandelijkse dokdagen, feestjes ...

Is dit jou op het lijf geschreven? Solliciteer dan bij horsum voor de job van Power BI consultant. Misschien word jij wel één van onze nieuwe collega’s.

Jouw opleiding en competenties

  • Je hebt ervaring in Power BI of Power Query in Excel.
  • DAX code, Azure, MySQL, JSON en M-language zijn jou welbekend.
  • Je denkt conceptueel. Zowel procesmatig als op vlak van data.
  • Je zoekt graag mee naar oplossingen. Je ontrafelt het raadsel graag zo snel mogelijk.
  • Zelfstandig en hands-on werken vind je plezant.
  • Je hebt een kritische en analytische geest.
  • Je hebt een goede professionele kennis van het Nederlands en Engels, zowel geschreven als gesproken.

Waarom kiezen voor horsum?

Bij horsum krijg je een gevarieerde job, bestaande uit projecten bij grote én kleine klanten. Je krijgt een marktconforme verloning en extralegale voordelen (inclusief bedrijfswagen), aangepast aan jouw ervaring en competenties. Je krijgt kansen om jouw competenties verder te ontplooien. Dit alles, steeds met het oog voor een goede work-life balance.

Nog meer argumenten nodig?

Je komt terecht in een jong en enthousiast team met een grote honger naar kennis en uitdagingen. Je ondernemende ingesteldheid zet je niet alleen in om onze klanten te ondersteunen, maar ook om mee de toekomst en richting van horsum te bepalen. We garanderen je korte beslissingslijnen en directe impact.

Solliciteren?

Mail dan jouw motivatiebrief en cv ter attentie van Dennis Houthoofd (dennis.houthoofd@horsum.be).

Over horsum

horsum (Gent) analyseert en verbetert de operationele, administratieve en digitale werking en rapportering van KMO’s en publieke organisaties. Om ons dynamisch en groeiend team verder uit te bouwen, verwelkomen wij jou graag om ons helpen in de succesvolle uitvoering van onze boeiende projecten.​

share: