Nieuws

horsum werft aan... senior business consultant

Stel je voor… je start binnenkort als Senior business consultant bij horsum. Wat houdt jouw job dan concreet in?

Bij horsum word je al vanaf de eerste dag betrokken bij verschillende klantenprojecten. Voor grotere projecten stuur je een (junior) consultant inhoudelijk aan, je evalueert en stuurt hen bij waar nodig. Als Senior business consultant neem je, in nauwe samenwerking met de vennoten, de regie van het project in handen. Als snel word je het eerste aanspreekpunt voor de klant.

Een greep uit jouw projecten: het operationeel proces van een service-onderneming uittekenen en optimaliseren, opportuniteiten spotten om de marges van een voedingsbedrijf te verbeteren, de digitalisatie-mogelijkheden van een bouwbedrijf in kaart brengen, een workshop houden bij een productiebedrijf met het oog op procesverbeteringen, een Power BI-rapport maken om een distributiebedrijf meer inzicht in hun verkopen te geven, …

Bij horsum stijgt jouw groeicurve pijlsnel: je krijgt de kans om opleidingen te volgen, je wordt gecoacht en je ontdekt waar jouw interesses liggen. Je krijgt kansen om jouw projectmanagement en -leiderschapsvaardigheden te ontplooien. Je bent vrij je te specialiseren in waar je wil uitblinken.

horsum is ambitieus en wenst verder te groeien. Als Senior business consultant speel je hierin een belangrijke rol. Je wordt nauw betrokken in het groeiverhaal op verschillende strategische en operationele vlakken. Je coacht de (junior) consultants.

Verder amuseer je je met jouw collega’s tijdens de vele teammomenten: sportactiviteiten, de jaarlijkse horsum-midweek, de 2-maandelijkse dokdagen, feestjes ...

Is dit jou op het lijf geschreven? Solliciteer dan bij horsum voor de job van Senior business consultant. Misschien word jij wel één van onze nieuwe collega’s.

Jouw opleiding en competenties

  • Je hebt minimum een 3-tal jaar ervaring in processen, finance, data of digitalisatie. Je hebt bijvoorbeeld gewerkt als auditor, controller of als business analist.
  • Je hebt een master in Business Engineering, TEW, handelswetenschappen of gelijkwaardig.
  • Je hebt een goede professionele kennis van het Nederlands, Frans en Engels, zowel geschreven als gesproken.
  • Je hebt oog voor structuur.
  • Je hebt een kritische en analytische geest.
  • Je hebt uitstekende organisatorische vaardigheden en een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Je coacht graag mensen.
  • Je bent flexibel in veranderende omstandigheden en voldoende stressbestendig om snel te schakelen tussen verschillende projecten met veranderende prioriteiten en deadlines.

Waarom kiezen voor horsum?

Bij horsum krijg je een gevarieerde job, bestaande uit projecten bij grote én kleine klanten, lokaal en soms internationaal. Je krijgt een marktconforme verloning en extra-legale voordelen (inclusief bedrijfswagen) aangepast aan jouw ervaring en competenties. Je krijgt kansen om jouw competenties verder te ontplooien. Dit alles, steeds met het oog voor een goede work-life balance.

Nog meer argumenten nodig?

Je komt terecht in een jong en enthousiast team met een grote honger naar kennis en uitdagingen. Je ondernemende ingesteldheid zet je niet alleen in om onze klanten te ondersteunen, maar ook om mee de toekomst en richting van horsum te bepalen. We garanderen je korte beslissingslijnen en directe impact.

Solliciteren?

Mail dan jouw motivatiebrief en cv ter attentie van Dennis Houthoofd (dennis.houthoofd@horsum.be).

Over horsum

horsum (Gent) analyseert en verbetert de operationele, administratieve en digitale werking en rapportering van KMO’s en publieke organisaties. Om ons dynamisch en groeiend team verder uit te bouwen, verwelkomen wij jou graag om ons helpen in de succesvolle uitvoering van onze boeiende projecten.

share: