uw onderneming is een...

kmo
Grote onderneming

Enkele referenties

Norty Turner photo

"horsum hielp ons om onze organisatie, Riwal, te vertalen in 135 verschillende bedrijfsprocessen. Zowel onze activiteiten in 16 landen en een relatief strakke deadline voor het eindrapport waren voor horsum enkele bijkomende uitdagingen. horsum heeft deze opdracht met enthousiasme en een gestructureerde aanpak uitgevoerd. Dit resulteerde in een tijdige projectoplevering en een interactieve tool die de processen duidelijk structureert en gebruiksvriendelijk weergeeft . Ik zou horsum aanraden aan elk bedrijf dat de uitdagende, maar kritische, opdracht wil aanpakken om hun bedrijfsprocessen op een georganiseerde en duidelijke manier in kaart te brengen."

Ann Desender photo

"De belangrijkste pluspunten zijn een gestructureerde aanpak, goede documentatie en het feit dat Dennis op uitermate zelfstandige wijze zijn weg zoekt, de nodige mensen contacteert in ons bedrijf en zeer goed communiceert met de verschillende niveaus."

Marie Jeanne Van Camp photo

"In samenwerking met horsum maakten we een analyse over de werking van Mare Tours. horsum hielp ons op een efficiënte en gestructureerde manier tot bepaalde inzichten te komen. In de oefening betrok horsum zowel het management team als alle medewerkers. Op basis van deze analyse konden we nieuwe doelstellingen opstellen en strategische beslissingen nemen. We gaan er de volle 100% voor!"

enkele klanten