Referenties

Davy Claerhout photo

"Bij Thomas Cook vatten wij onze samenwerking met horsum in 3 bullets samen: no nonsense, well-structured & short term value adding!"

Nicolas Ampe photo

"horsum voerde met ons en onze medewerkers zeer constructieve en open gesprekken die leidden tot de gepaste adviezen. Op basis van deze adviezen werd onze manier van werken aangepast. Door de duidelijke communicatie hiervan werden alle neuzen in dezelfde richting gebracht."

Guido Maertens photo

"horsum heeft ons geholpen om onze ERP-noden te bepalen en te structureren. We weten nu wat we willen. Hiermee kunnen we naar softwareverkopers stappen. Dit maakt ons veel sterker in de komende gesprekken met die verkopers. Het zal ons veel tijdswinst opleveren."

Marie Baert photo

"Bruikbare output waar we binnen het finance department meteen mee aan de slag kunnen."

Marie Jeanne Van Camp photo

"In samenwerking met horsum maakten we een analyse over de werking van Mare Tours. horsum hielp ons om op een efficiënte en gestructureerde manier tot bepaalde inzichten te komen. In de oefening betrok horsum zowel het managementteam als alle medewerkers. Op basis van deze analyse konden we nieuwe doelstellingen opstellen en strategische beslissingen nemen. We gaan er de volle 100% voor!"

Isabelle Burg photo

"Afgelopen 5 jaar heb ik met horsum op een leuke en professionele manier samengewerkt. Dennis en zijn team zijn zeer pragmatisch en to-the-point. Ze hebben de juiste expertise en ervaring om toegevoegde waarde te bieden aan onze interne audit diensten, vooral op vlak van ondernemingsprocessen, finance en controlling. Ze brengen het management, de business en het interne audit team samen en slagen erin om het maximum uit ieder project te halen. Het horsum team is zeer resultaatsgericht zonder daarbij flexibiliteit en reactiviteit te verliezen. Ik zou horsum aan elk interne auditafdeling aanraden."

Norty Turner photo

"horsum hielp ons om onze organisatie, Riwal, te vertalen in 135 verschillende bedrijfsprocessen. Zowel onze activiteiten in 16 landen en een relatief strakke deadline voor het eindrapport waren voor horsum enkele bijkomende uitdagingen. horsum heeft deze opdracht met enthousiasme en een gestructureerde aanpak uitgevoerd. Dit resulteerde in een tijdige projectoplevering en een interactieve tool die de processen duidelijk structureert en gebruiksvriendelijk weergeeft . Ik zou horsum aanraden aan elk bedrijf dat de uitdagende, maar kritische, opdracht wil aanpakken om hun bedrijfsprocessen op een georganiseerde en duidelijke manier in kaart te brengen."

Frederique Devos photo

"Goed gestructureerd, perfect complementaire consultants met elk hun specifieke talenten; heel duidelijke communicatie."

Brenda Tytgat photo

"Ik zou horsum vooral aanbevelen omwille van hun pragmatische en to-the-point aanpak. Er gaat geen onnodige tijd verloren aan meetings, presentaties,...."

Ann Desender photo

"De belangrijkste pluspunten zijn een gestructureerde aanpak, goede documentatie en het feit dat Dennis op uitermate zelfstandige wijze zijn weg zoekt, de nodige mensen contacteert in ons bedrijf en zeer goed communiceert met de verschillende niveaus."

Aran van der Bie photo

"Ik waardeer de goeie discussies en inzichten die horsum ons bood enorm. Deze waren niet enkel goed voor Riwal, maar ook voor mijn verdere persoonlijke ontwikkeling."

Jan Van der Steen photo

"Waarom horsum? Voor de technische expertise, het professionele contact en de hoge toegevoegde waarde via gedetailleerde audit-aanbevelingen.""

Frederic Bulcaen photo

"horsum begrijpt dat tijd en geld heel kostbare begrippen zijn in KMO's. Vandaar de heel pragmatische aanpak binnen een realistisch tijdsbestek en met maximaal resultaat! De oefening met horsum heeft de betrokkenheid van mijn key medewerkers verhoogd door hen te laten meedenken over de volgende strategie van de onderneming. De resultaten van deze strategische oefening hebben ons als management overtroffen."

Thor Gjerløw photo

"Kort na de overname van Projectiondesign AS door Barco, werkte ik samen met horsum in het kader van het “Joining Forces” programma van Barco. Dit was een uitdagend project! Dennis werkte samen met mij aan het financiële luik van de integratie. Gedurende het project heeft Dennis bijgedragen tot goeie oplossingen en bracht hij veel meer dan wat men zou verwachten van een externe consultant. Ik heb dan ook geen bezwaren om horsum aan te bevelen aan andere bedrijven. "

"Ik waardeerde de auditaanpak. Deze resulteerde in een veelomvattend rapport vol mogelijke verbeteringen. De activiteiten van het boekhouddepartement werden hierbij weinig belast. "

Koen Decuypere photo

"Jonge gedreven ondernemers met bagage, die zich snel inleven in uw bedrijf."

Nikolas Taillieu photo

"Als jonge start-up wil je heel erg veel doen en kan je zo snel de focus verliezen. Dankzij de intensieve coaching van Dennis en zijn team werd ons idee stapsgewijs een volwassen product. Deze vooruitgang was er zonder horsum niet geweest."