Enkele referenties

Norty Turner photo

"horsum hielp ons om onze organisatie, Riwal, te vertalen in 135 verschillende bedrijfsprocessen. Zowel onze activiteiten in 16 landen en een relatief strakke deadline voor het eindrapport waren voor horsum enkele bijkomende uitdagingen. horsum heeft deze opdracht met enthousiasme en een gestructureerde aanpak uitgevoerd. Dit resulteerde in een tijdige projectoplevering en een interactieve tool die de processen duidelijk structureert en gebruiksvriendelijk weergeeft . Ik zou horsum aanraden aan elk bedrijf dat de uitdagende, maar kritische, opdracht wil aanpakken om hun bedrijfsprocessen op een georganiseerde en duidelijke manier in kaart te brengen."

Ann Desender photo

"De belangrijkste pluspunten zijn een gestructureerde aanpak, goede documentatie en het feit dat Dennis op uitermate zelfstandige wijze zijn weg zoekt, de nodige mensen contacteert in ons bedrijf en zeer goed communiceert met de verschillende niveaus."

Guido Maertens photo

"horsum heeft ons geholpen om onze ERP-noden te bepalen en te structureren. We weten nu wat we willen. Hiermee kunnen we naar softwareverkopers stappen. Dit maakt ons veel sterker in de komende gesprekken met die verkopers. Het zal ons veel tijdswinst opleveren."

enkele klanten