Het team

Dennis Houthoofd
Dennis Houthoofd

Dennis is zaakvoerder en oprichter van horsum en heeft meer dan 15 jaar relevante professionele ervaring. Dennis startte zijn carrière bij Deloitte, 4 jaar als extern auditor, later bij de afdeling Enterprise Risk & CFO services. Hij deed er ervaring op in project- en veranderingsmanagement, financiële opdrachten, interne audits, SOX, risk assessments en data- en procesanalyses, hoofdzakelijk in de industriële en technologische sector.

In 2008 startte Dennis bij Barco, een internationaal hoogtechnologisch bedrijf. Hij werkte er op financiële controlling, planning-, analyse- en productontwikkelingsprojecten. In 2010 vervoegde hij terug de Enterprise Risk & CFO services afdeling van Deloitte. In 2011 richtte hij horsum op. 

Dennis is master in de Toegepaste Economische Wetenschappen (2001 - Universiteit Antwerpen). Daarnaast behaalde hij een executive master in Controllership (2009 - Vlerick Business School), een postgraduaat in de Integrale Productontwikkeling (2012 - KU Leuven), een certificaat met onderscheiding in 'Process Mining: Data science in Action' (2015 - Technische Universiteit Eindhoven) en een executive master in ‘Creating Business Value with Big Data’ (2016 - Vlerick Business School).

Frederik Vervoort
Frederik Vervoort

Frederik is mede-zaakvoerder van horsum en heeft meer dan 15 jaar beroepservaring in uiteenlopende financiële en compliance functies. In 2001 startte Frederik zijn carrière bij PwC, waar hij een uitgebreide ervaring opbouwde in externe audit, interne controle, SOX, rapportering, people management en coaching. Na 7 jaar PwC en na 2 jaar actief te zijn als accounting manager, besliste Frederik eind 2010 om als interim manager aan de slag te gaan. Hij voerde verschillende opdrachten uit in grote en middelgrote bedrijven in verschillende domeinen: financial controlling, financiële rapportering, ERP transities, business process management, SOX, interne audit & risicobeheer.

Sinds februari 2016 is Frederik mede-zaakvoerder van horsum om samen met Dennis horsum verder uit te bouwen.

Frederik is master in de Toegepaste Economische Wetenschappen (2000 - Universiteit van Antwerpen) en hij behaalde ook een postmaster in Tax (2001 - KU Leuven). Recentelijk behaalde hij ook een certificaat met onderscheiding in ‘Process Mining’ (2015 - TUE) en een certificaat met onderscheiding in “Data Analytics” (2016 – Wharton University). In februari 2017 rondde hij zijn opleiding als “Data Protection Officer” (Data Protection Institute, Mechelen) succesvol af.

Cédric Verfaillie
Cédric Verfaillie

Cédric is Consultant bij horsum. Sinds augustus 2014 helpt Cédric in de succesvolle uitvoering van verschillende adviesopdrachten zoals financiële analyses, strategische oefeningen, procesoptimalisaties, interne audits en ERP readiness-trajecten.

Cédric behaalde in 2017 een master in Business Process Management & IT (Open Universiteit, Nederland). Daarnaast studeerde hij af met zowel een master in Global Business (2014 - University of Hertfordshire, Verenigd Koninkrijk) als in International Business Development & Consulting (2014 - Novancia Business School Paris, Frankrijk). Daarvoor behaalde hij een Bachelor in Business Management met specialisatie KMO-management (2013 - Artevelde HS - Gent). Om zich verder te professionaliseren, volgt Cédric momenteel een postgraduaat Lean Six Sigma Black Belt (Artevelde HS - Gent). 

Daphne Dockers
Daphne Dockers

Daphne is Consultant bij horsum. Daphne vervoegde het horsum-team in augustus 2017. Ze helpt bij de succesvolle uitvoering van verschillende adviesopdrachten op vlak van processen, data, finance en business control.

Daphne behaalde haar master in Applied Economics: Business Engineering met specialisatie in Finance aan de UGent in 2015. Als afgestudeerde ging ze aan de slag bij EY als Junior Auditor. Om zich verder te professionaliseren, volgt Daphne momenteel een postgraduaat Lean Six Sigma Black Belt (Artevelde HS - Gent)

Stan Jeanty
Stan Jeanty

Stan is Junior Consultant bij horsum. In oktober 2017 vervoegde Stan het horsum-team. Hij ondersteunt bij de succesvolle uitvoering van de verschillende proces, financiële, data en business control-adviesopdrachten. 

Stan behaalde in juni 2017 zijn Master in Toegepaste Economische Wetenschappen - Corporate Finance aan de UGent. 

An-Sofie Cornil
An-Sofie Cornil

An-Sofie is de Office Assistant van horsum. Ze ondersteunt de consultants en leidt de administratie in goede banen.

An-Sofie is master in de Handelswetenschappen (2000 - EHSAL/KU Leuven). Voorheen werkte ze meer dan 10 jaar als Management Assistant bij S&V Management Consultants en PwC.

Waarom horsum?

Een unieke dienstverlening

Wilt u uw processen, finance en data verbeteren of meer business control? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. horsum heeft hopen ervaring in het bijstaan van bedrijven in deze materies. horsum kan dé partner zijn die u nodig hebt om uw doelstellingen te realiseren.

Een praktische aanpak op maat

horsum gaat praktisch en pragmatisch te werk en houdt beide voeten op de grond. Voor iedere uitdaging wordt een aanpak op maat voorgesteld.

Relevante ervaring

We kennen het reilen en zeilen van bedrijven - groot én klein. Onze ervaring helpt u het bos door de bomen te zien.

Vaardigheden en expertise

horsum heeft een goede expertise op vlak van processen, data, finance en business control. Dit combineren we met excellente project- en veranderingsmanagementvaardigheden. We staan klaar om u te helpen bij uw uitdaging!

Waar voor uw geld

horsum levert professioneel advies tegen competitieve prijzen.