Over horsum

horsum analyseert en verbetert de operationele, administratieve en digitale werking van KMO’s en publieke organisaties met het oog op concrete en gedragen acties en resultaten. We zijn niet alleen denkers maar ook doeners!

 

De roots van horsum liggen in Kortrijk maar sinds 2023 zijn we gevestigd aan de Kortrijksesteenweg in  Sint-Martens-Latem. Ons team bestaat uit een tiental consultants. Een mix van vaardigheden, achtergronden en opleidingen zorgt voor een unieke synergie.  

De raison d’être van horsum ligt bij de gepaste inzet van dit team. In consulting is het een vaak terugkerend fenomeen: de meest ervaren consultant wordt enkel ingezet bij het verkoop- en afsluitgesprek. Bij horsum staat het project steeds centraal en wordt het team gekozen op basis van kennis, ervaring en fit. De bestuurders van horsum staan net als de consultants graag “in het veld” en zijn actief gedurende het volledige traject. Zo wordt de juiste mix aan personen ingezet om de opdracht steeds tot een goed einde te brengen. 

Ontdek hoe we ook u kunnen helpen

 

Wenst u met ons kennis te maken? Dan komen we graag eens langs. Stuur een e-mail naar contact@horsum.be of bel ons op +32 9 378 38 28 voor meer informatie. horsum is een erkend dienstverlener voor de KMO-portefeuille

Waarom horsum?

Een unieke dienstverlening

Wilt u uw processen, finance en data verbeteren of meer business control? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. horsum heeft hopen ervaring in het bijstaan van organisaties in deze materies. horsum kan dé partner zijn die u nodig hebt om uw doelstellingen te realiseren.

Een praktische aanpak op maat

horsum gaat praktisch en pragmatisch te werk en houdt beide voeten op de grond. Voor iedere uitdaging wordt een aanpak op maat voorgesteld.

Relevante ervaring

We kennen het reilen en zeilen van bedrijven - groot én klein. Onze ervaring helpt u het bos door de bomen te zien.

Vaardigheden en expertise

horsum heeft een goede expertise op vlak van processen, data, finance en business control. Dit combineren we met excellente project- en veranderingsmanagementvaardigheden. We staan klaar om u te helpen bij uw uitdaging!

Waar voor uw geld

horsum levert professioneel advies tegen competitieve prijzen.