Inzicht in uw data met Power BI

De rapporteringstool bij uitstek om data te visualiseren en te delen binnen uw organisatie.

Contacteer ons

Power BI logo

Demo Viva Mona

Ga zelf aan de slag met de demo van Viva Mona, een fictief bedrijf dat koffiezaken uitbaat! Meer informatie over deze demo vindt u hier

 

 

 

 

Waarom Power BI?

Power BI is een zeer toegankelijke Microsoft tool die tot honderden gegevensbronnen met elkaar verbindt. Power BI toont u live dashboards en rapporteringen op basis van data uit uw verschillende IT-systemen. Zo is het mogelijk om een accuraat en up-to-date inzicht in de resultaten van uw organisatie weer te geven: van sales en marketing over operations heen tot finance.

  • VISUEEL
  • ACTUEEL
  • INTERACTIEF
  • BETROUWBAAR
  • TOEGANKELIJK

 

 

Demo Furnixx

Verken de mogelijkheden van Power BI voor uw bedrijf aan de hand van deze demo over Furnixx, verdeler van meubels! Meer informatie over deze demo vindt u hier

 

 

 

 

Waarom horsum?

horsum helpt niet enkel met de bouw van de Power BI rapportering, maar ook met het ontwerp ervan: we analyseren welke indicatoren u de juiste inzichten geven om gepaste beslissingen te nemen in lijn met uw strategie. Meer nog: we ontwerpen en bouwen niet alleen, maar trainen ook u en uw medewerkers zodat zij achteraf zelf aan de slag kunnen.

  • EXPERTISE
  • KRITISCH
  • DOORDACHT

Diensten

Wilt u binnen uw organisatie snel aan de slag met Power BI? horsum kan u hierin zeker helpen!

Ontwerpen

Een flashy dashboard is één ding... maar geeft het flashy dashboard u wel de juiste inzichten? Hierin maakt horsum het verschil: we ontwerpen samen met u rapporteringen en dashboards die inzichtelijk zijn. De juiste kerncijfers op de juiste plaats. Op basis van onze solide ervaring en expertise in business advisory, ontwerpen we rapporteringen en dashboards die u in staat stellen de gepaste beslissingen te nemen.

Bouwen

Dashboards en rapporteringen moeten op een doordachte en gestroomlijnde manier gebouwd worden. Ze moeten u up-to-date, betrouwbare en to-the-point inzichten geven. Net als huizen, kunnen dashboards en rapporteringen op verschillende manieren gebouwd worden. Onze Power BI experten bouwen dashboards en rapporteringen op een gestructureerde en leane manier. Ze leggen real-time connecties met gegevens uit uw verschillende IT-systemen. Ze zorgen ervoor dat de rapportering in latere stadia nog uitgebreid of aangepast kan worden ingeval van veranderingen in de organisatie.

Aanpassen

Organisaties zijn levende organismes: hun strategieën, structuren en acties wijzigen van tijd tot tijd. Deze veranderingen brengen vaak wijzigende rapporteringsbehoeften met zich mee. Onze Power BI experts helpen u hierbij om de gewenste aanpassingen aan dashboards en rapporteringen efficiënt en doordacht door te voeren.

Trainen

We trainen u en uw medewerkers in het gebruik van de dashboards en rapporteringen. We tonen u hoe u snel de juiste en up-to-date inzichten kan raadplegen. Daarnaast leggen we ook uit hoe de Power BI dashboards en rapporteringen zijn opgebouwd. Dit stelt u en uw medewerkers in staat om zo nodig zelf aanpassingen te doen.

Aanpak

Voor iedere Power BI opdracht volgen we onze bewezen aanpak:

Scope

Aan de hand van een intake gesprek definiëren we samen de scope, functionaliteiten en timing van het Power BI project.

Data Modelling

Vervolgens analyseren we de rapporteringsnoden en de databronnen die voorhanden zijn. We ontwerpen een beknopt maar volledig datamodel.

Sprints

We delen het project op in verschillende sprints met ieder een duidelijk objectief. Deze methode laat ons toe om in korte tijdspannes dashboards aan te leveren. Op deze manier willen we transparantie in de vooruitgang creëren.

User Acceptance Test

In elke sprint stemmen we af of het dashboard aan de noden beantwoordt. Door deze interactie is het mogelijk om vroegtijdig de gevraagde aanpassingen te maken.

Training & hand-over

In de laatste fase coachen we de betrokken mensen en zorgen we voor een vlotte overdracht zodat men in staat wordt gesteld het Power BI project zelf up te daten.

INTERESSE

Heeft u een vraag of wenst u meer te weten over Power BI?

Contacteer ons