Wie we zijn

Dennis Houthoofd
Dennis Houthoofd

Dennis is oprichter en bestuurder van horsum en heeft meer dan 15 jaar relevante professionele ervaring. Dennis startte zijn carrière bij Deloitte, 4 jaar als extern auditor, later bij de afdeling Enterprise Risk & CFO services. Hij deed er ervaring op in project- en veranderingsmanagement, financiële opdrachten, interne audits, SOX, risk assessments en data- en procesanalyses, hoofdzakelijk in de industriële en technologische sector.

In 2008 startte Dennis bij Barco, een internationaal hoogtechnologisch bedrijf. Hij werkte er op financiële controlling, planning-, analyse- en productontwikkelingsprojecten. In 2010 vervoegde hij terug de Enterprise Risk & CFO services afdeling van Deloitte. In 2011 richtte hij horsum op. 

Dennis is master in de Toegepaste Economische Wetenschappen (2001 - Universiteit Antwerpen). Daarnaast behaalde hij een executive master in Controllership (2009 - Vlerick Business School), een postgraduaat in de Integrale Productontwikkeling (2012 - KU Leuven), een certificaat met onderscheiding in 'Process Mining: Data science in Action' (2015 - Technische Universiteit Eindhoven) en een executive master in ‘Creating Business Value with Big Data’ (2016 - Vlerick Business School).

Frederik Vervoort
Frederik Vervoort

Frederik is bestuurder bij horsum en heeft meer dan 15 jaar beroepservaring in uiteenlopende financiële en compliance functies. In 2001 startte Frederik zijn carrière bij PwC, waar hij een uitgebreide ervaring opbouwde in externe audit, interne controle, SOX, rapportering, people management en coaching. Na 7 jaar PwC en na 2 jaar actief te zijn als accounting manager, besliste Frederik eind 2010 om als interim manager aan de slag te gaan. Hij voerde verschillende opdrachten uit in grote en middelgrote bedrijven in verschillende domeinen: financial controlling, financiële rapportering, ERP transities, business process management, SOX, interne audit & risicobeheer.

Sinds februari 2016 is Frederik mede-zaakvoerder van horsum om samen met Dennis horsum verder uit te bouwen.

Frederik is master in de Toegepaste Economische Wetenschappen (2000 - Universiteit van Antwerpen) en hij behaalde ook een postmaster in Tax (2001 - KU Leuven). Recentelijk behaalde hij ook een certificaat met onderscheiding in ‘Process Mining’ (2015 - TUE) en een certificaat met onderscheiding in “Data Analytics” (2016 – Wharton University). In februari 2017 rondde hij zijn opleiding als “Data Protection Officer” (Data Protection Institute, Mechelen) succesvol af.

Bert Verstraeten
Bert Verstraeten

Bert Verstraeten is bestuurder bij horsum. Bert focust zich op procesverbeteringen, data-analyses, informatiebeveiliging, IT-selecties en interne audits.

Bert begon in 2006 zijn carrière in de financiële audit bij Deloitte. Twee jaar later vervoegde hij de interne auditafdeling van Vandemoortele om nadien als interne auditor bij Barco aan de slag te gaan. In 2014 groeide Bert bij Barco door tot hoofd van de interne auditafdeling en business process owner voor Security & Controls in het kader van de wereldwijde SAP-implementatie.

Bert behaalde, na een Master in de Toegepaste Economische Wetenshappen (2005 - Universiteit Gent), ook een Master in Operations & Technology Management (2006 - Universiteit Gent).

Sofie Defraeye
Sofie Defraeye

Sofie Defraeye is bestuurder bij horsum. Ze focust zich op digitale transformatie, procesverbeteringen, data-analyses en interne audits.

In 2008 Sofie startte haar carrière als interne auditor bij Deloitte. In 2012 ging ze aan de slag bij Colruyt Group waar ze het interne audit en risk departement verder uitbouwde en structureerde als interne audit manager. Begin 2016 maakte Sofie binnen Colruyt Group de overstap naar Dreambaby. Als lid van het directieteam heeft ze de nieuwe strategie van Dreambaby mee uitgetekend, vorm gegeven en uitgedragen binnen de organisatie. Haar auditachtergrond en relevante bedrijfservaring vormen een extra troef voor horsum.

Sofie behaalde een Master in de Toegepaste Economische Wetenschappen (2008 – KU Leuven). Daarnaast behaalde zij een executive master in Controllership (2015 - Vlerick Business School).

An-Sofie Cornil
An-Sofie Cornil

An-Sofie is de Office & Reporting Manager van horsum. Ze ondersteunt de consultants en leidt de administratie in goede banen.

An-Sofie is master in de Handelswetenschappen (2000 - EHSAL/KU Leuven). Voorheen werkte ze meer dan 10 jaar als Management Assistant bij S&V Management Consultants en PwC.

Jolien Vromant
Jolien Vromant

Jolien is Senior Consultant bij horsum. Sinds 2018 helpt Jolien bij de succesvolle uitvoering van verschillende adviesopdrachten op het vlak van procesoptimalisaties, financiële analyses en interne audit. In juni 2019 behaalde Jolien haar certificaat "Certified Internal Auditor".

Jolien studeerde aan de KULeuven, waar ze in juni 2013 haar master in de Toegepaste Economische Wetenschappen behaalde. Ze startte haar professionele carrière bij EY, waar ze 5 jaar relevante ervaring opdeed als externe auditor.

Daphne Dockers
Daphne Dockers

Daphne is Senior Consultant bij horsum. Daphne vervoegde het horsum-team in 2017. Ze helpt bij de succesvolle uitvoering van verschillende adviesopdrachten op vlak van processen, data, finance en business control.

Daphne behaalde haar master Handelsingenieur met specialisatie in Finance aan de UGent in 2015. Als afgestudeerde ging ze aan de slag bij EY als Junior Auditor. Om zich verder te professionaliseren, behaalde Daphne in 2019 een postgraduaat Lean Six Sigma Black Belt (Artevelde HS - Gent)

Stan Jeanty
Stan Jeanty

Stan is Consultant bij horsum. In 2017 vervoegde Stan het horsum-team. Hij ondersteunt bij de succesvolle uitvoering van de verschillende proces, financiële, data en business control-adviesopdrachten. 

Stan behaalde in juni 2017 zijn Master in Toegepaste Economische Wetenschappen (TEW) met afstudeerrichting Corporate Finance aan de UGent. In 2019 behaalde Stan een postgraduaat in “Big Data & Analytics in Business and Management” aan de KU Leuven

Alix Rose
Alix Rose

Alix is Junior Consultant bij horsum. In januari 2019 vervoegde Alix het horsum-team. Ze draagt bij tot de succesvolle uitvoering van de verschillende process, financiële, data en business control-adviesopdrachten.

Alix behaalde haar master in Toegepaste Economische Wetenschappen aan de VUB in 2016. Alvorens horsum te vervoegen, werkte ze bij Attentia als SAP Payroll consultant.