Wie we zijn

Sofie Defraeye
Sofie Defraeye

Sofie Defraeye is Partner bij horsum. Ze focust zich op digitale transformatie, procesverbeteringen, data-analyses en interne audits.

In 2008 Sofie startte haar carrière als interne auditor bij Deloitte. In 2012 ging ze aan de slag bij Colruyt Group waar ze het interne audit en risk departement verder uitbouwde en structureerde als interne audit manager. Begin 2016 maakte Sofie binnen Colruyt Group de overstap naar Dreambaby. Als lid van het directieteam heeft ze de nieuwe strategie van Dreambaby mee uitgetekend, vorm gegeven en uitgedragen binnen de organisatie. Haar auditachtergrond en relevante bedrijfservaring vormen een extra troef voor horsum.

Sofie behaalde een Master in de Toegepaste Economische Wetenschappen (2008 – KU Leuven). Daarnaast behaalde zij een executive master in Controllership (2015 - Vlerick Business School).

Dennis Houthoofd
Dennis Houthoofd

Dennis is Partner bij horsum en heeft meer dan 15 jaar relevante professionele ervaring. Dennis startte zijn carrière in 2001 bij Deloitte: eerst als extern auditor, daarna als consultant bij de afdeling Enterprise Risk & CFO services. In 2008 vervoegde Dennis Barco, een internationaal hoogtechnologisch bedrijf. In 2011 richtte hij horsum op. 

Dennis is master in de Toegepaste Economische Wetenschappen (2001 - Universiteit Antwerpen). Daarnaast behaalde hij een executive master in Controllership (2009 - Vlerick Business School), een postgraduaat in de Integrale Productontwikkeling (2012 - KU Leuven), een certificaat met onderscheiding in 'Process Mining: Data science in Action' (2015 - Technische Universiteit Eindhoven) en een executive master in ‘Creating Business Value with Big Data’ (2016 - Vlerick Business School). Recentelijk behaalde hij de certificaten 'Director & Board Effectiveness' bij Guberna, het Instituut voor Bestuurders.

An-Sofie Cornil
An-Sofie Cornil

An-Sofie is de Office & Reporting Manager van horsum. Ze ondersteunt de consultants en leidt de administratie in goede banen.

An-Sofie is master in de Handelswetenschappen (2000 - EHSAL/KU Leuven). Voorheen werkte ze meer dan 10 jaar als Management Assistant bij S&V Management Consultants en PwC.

Jolien Vromant
Jolien Vromant

Jolien is Senior Consultant bij horsum. Ze startte haar professionele carrière bij EY, waar ze 5 jaar relevante ervaring opdeed als externe auditor.

Jolien studeerde aan de KULeuven, waar ze in juni 2013 haar master in de Toegepaste Economische Wetenschappen behaalde. In juni 2019 behaalde Jolien haar certificaat "Certified Internal Auditor".

Daphne Dockers
Daphne Dockers

Daphne is Senior Consultant bij horsum.

Als afgestudeerde ging ze aan de slag bij EY als Junior Auditor. Daphne vervoegde het horsum-team in 2017. 

Daphne behaalde haar master Handelsingenieur met specialisatie in Finance aan de UGent in 2015. In 2019 behaalde ze een postgraduaat Lean Six Sigma Black Belt (Artevelde HS - Gent)

Elias Goethals
Elias Goethals

Elias is Senior Consultant bij horsum. Hij begon zijn carrière in 2016 als Research Consultant bij marktonderzoeksbureau Ipsos. Later ging hij bij Realdolmen aan de slag als business analist om processen in kaart te brengen en te optimaliseren vanuit verschillende IT-oplossingen.

Elias behaalde in januari 2016 zijn Master in Toegepaste Economische Wetenschappen (TEW) met afstudeerrichting Marketing aan de UGent. 

Benoît Tack
Benoît Tack

Benoît is Senior Consultant bij horsum. Hij verzamelde niet alleen een stevige achtergrond als Functional Consultant bij Wolters Kluwer Financial Services maar ook als Junior Auditor en Business Risk Consultant bij Grant Thornton. Benoît voert bij horsum IT-selectie en business advisory opdrachten uit. Daarnaast is hij ook één van de horsum Power BI experten.

Na een Master Handelsingenieur aan de KU Leuven, behaalde Benoît ook een Postgraduaat in Finance & Securites aan de Ehsal Management School. 

Jonathan Vande Putte
Jonathan Vande Putte

Jonathan is Consultant bij horsum. Hij startte zijn professionele carrière bij Orbid, waar hij als business analyst gedurende 3 jaar ERP systemen in verschillende sectoren heeft geïmplementeerd. Jonathan voert bij horsum diverse opdrachten uit: procesoptimalisaties, data-analyses, IT selecties en Power BI. 

Jonathan behaalde in 2018 zijn Master in de Handelswetenschappen met afstudeerrichting Management & IT aan de UGent. 

Justine Rousseeuw
Justine Rousseeuw

Justine is Junior Consultant bij horsum. Ze is één van de Power BI experten binnen horsum. Daarnaast maakt ze ook deel uit van het team voor verschillende business advisory en IT-selectie opdrachten.

Ze behaalde haar master Handelsingenieur met specialisatie in Operations Management aan de UGent in 2019. 

Matthieu Cloquet
Matthieu Cloquet

Matthieu is junior consultant bij horsum. Hij is actief binnen de dienstverleningen business advisory en digitale selectie.

Na een professionele bachelor in het Internationaal Ondernemen behaalde Matthieu een Master in Organisatie en Management, met specialisatie in Strategie en Organisatie, aan de Universiteit Antwerpen (2020).