Wie we zijn

Sofie Defraeye
Sofie Defraeye

Sofie Defraeye is Partner bij horsum. Ze focust zich op digitale transformatie, procesverbeteringen, data-analyses en interne audits.

In 2008 Sofie startte haar carrière als interne auditor bij Deloitte. In 2012 ging ze aan de slag bij Colruyt Group waar ze het interne audit en risk departement verder uitbouwde en structureerde als interne audit manager. Begin 2016 maakte Sofie binnen Colruyt Group de overstap naar Dreambaby. Als lid van het directieteam heeft ze de nieuwe strategie van Dreambaby mee uitgetekend, vorm gegeven en uitgedragen binnen de organisatie. Haar auditachtergrond en relevante bedrijfservaring vormen een extra troef voor horsum.

Sofie behaalde een Master in de Toegepaste Economische Wetenschappen (2008 – KU Leuven). Daarnaast behaalde zij een executive master in Controllership (2015 - Vlerick Business School).

Dennis Houthoofd
Dennis Houthoofd

Dennis is Partner bij horsum en heeft meer dan 15 jaar relevante professionele ervaring. Dennis startte zijn carrière in 2001 bij Deloitte: eerst als extern auditor, daarna als consultant bij de afdeling Enterprise Risk & CFO services. In 2008 vervoegde Dennis Barco, een internationaal hoogtechnologisch bedrijf. In 2011 richtte hij horsum op. 

Dennis is master in de Toegepaste Economische Wetenschappen (2001 - Universiteit Antwerpen). Daarnaast behaalde hij een executive master in Controllership (2009 - Vlerick Business School), een postgraduaat in de Integrale Productontwikkeling (2012 - KU Leuven), een certificaat met onderscheiding in 'Process Mining: Data science in Action' (2015 - Technische Universiteit Eindhoven) en een executive master in ‘Creating Business Value with Big Data’ (2016 - Vlerick Business School). In 2019 behaalde hij het certificaat 'Board Effectiveness' bij Guberna, het Instituut voor Bestuurders.

Frederik Vervoort
Frederik Vervoort

Frederik is Partner bij horsum en heeft meer dan 15 jaar beroepservaring in uiteenlopende financiële en compliance functies. In 2001 startte Frederik zijn carrière bij PwC in externe audit. Daarna werkte hij een tijd als interim manager in financiële en procesopdrachten. Sinds februari 2016 is Frederik mede-vennoot van horsum.

Frederik is master in de Toegepaste Economische Wetenschappen (2000 - Universiteit van Antwerpen) en hij behaalde ook een postmaster in Tax (2001 - KU Leuven). Recentelijk behaalde hij ook een certificaat met onderscheiding in ‘Process Mining’ (2015 - TUE) en een certificaat met onderscheiding in “Data Analytics” (2016 – Wharton University). In februari 2017 rondde hij zijn opleiding als “Data Protection Officer” (Data Protection Institute, Mechelen) succesvol af.

An-Sofie Cornil
An-Sofie Cornil

An-Sofie is de Office & Reporting Manager van horsum. Ze ondersteunt de consultants en leidt de administratie in goede banen.

An-Sofie is master in de Handelswetenschappen (2000 - EHSAL/KU Leuven). Voorheen werkte ze meer dan 10 jaar als Management Assistant bij S&V Management Consultants en PwC.

Jolien Vromant
Jolien Vromant

Jolien is Senior Consultant bij horsum. Ze startte haar professionele carrière bij EY, waar ze 5 jaar relevante ervaring opdeed als externe auditor.

Jolien studeerde aan de KULeuven, waar ze in juni 2013 haar master in de Toegepaste Economische Wetenschappen behaalde. In juni 2019 behaalde Jolien haar certificaat "Certified Internal Auditor".

Daphne Dockers
Daphne Dockers

Daphne is Senior Consultant bij horsum.

Als afgestudeerde ging ze aan de slag bij EY als Junior Auditor. Daphne vervoegde het horsum-team in 2017. 

Daphne behaalde haar master Handelsingenieur met specialisatie in Finance aan de UGent in 2015. In 2019 behaalde ze een postgraduaat Lean Six Sigma Black Belt (Artevelde HS - Gent)

Matthieu Jacobs
Matthieu Jacobs

Matthieu Jacobs is Senior Consultant bij horsum.

Na zijn studies heeft hij gewerkt als Operations Officer bij Econopolis en als consultant bij Capco. Hij behaalde zijn Master Burgerlijk Ingenieur aan de UGent in 2014 en Master of Finance aan de Antwerp Management School in 2016. 

Elias Goethals
Elias Goethals

Elias is Consultant bij horsum. Hij begon zijn carrière in 2016 als Research Consultant bij marktonderzoeksbureau Ipsos. Later ging hij bij Realdolmen aan de slag als business analist om processen in kaart te brengen en te optimaliseren vanuit verschillende IT-oplossingen.

Elias behaalde in januari 2016 zijn Master in Toegepaste Economische Wetenschappen (TEW) met afstudeerrichting Marketing aan de UGent. 

Benoît Tack
Benoît Tack

Benoît is Consultant bij horsum. Hij verzamelde niet alleen een stevige achtergrond als Functional Consultant bij Wolters Kluwer Financial Services maar ook als Junior Auditor and Business Risk Consultant bij Grant Thornton.

Na een Master Handelsingenieur aan de KU Leuven, behaalde Benoît ook een Postgraduaat in Finance & Securites aan de Ehsal Management School. 

Justine Rousseeuw
Justine Rousseeuw

Justine behaalde haar master Handelsingenieur met specialisatie in Operations Management aan de UGent in 2019. Als afgestudeerde vervoegde ze het horsum-team als Junior Consultant. Ze draagt bij tot de succesvolle uitvoering van verschillende adviesopdrachten op vlak van processen, data, finance en business control.